Hjem > Nyheter > Innhold

Broilerbur er den beste måten å skalere kyllinger på

Broilerburar er den beste måten å skala kyllinger på

Nå er flertallet av omfanget av kyllingene som brukes i avlsmetoder, broilerbur! Hvorfor broilerbur på denne måten, så flertallet av akvakulturbønder er velkomne? Dette er hovedsakelig avhengig av sin egen fordel er at det er veldig praktisk å kulturforvaltning for å spare oppdrettsanlegg og ressurser for å maksimere bruken av eksisterende ressurser! Sparer kostnaden for oppdrett for å forbedre oppdrettsinntektene til bønder.

La meg da introdusere hvorfor broilerburder er den beste måten å skala kylling på!

For det første: Kyllingepidemisk forebygging er god, effektiv forebygging av smittsomme sykdommer: Kylling berører ikke avføringen, kan gjøre kyllingen mer sunn vekst, til kyllingen for å gi et rent og komfortabelt vekstmiljø, slaktingstid langt over tid.

For det andre, graden av automatisering: automatisk fôring, drikkevann, klargjøring, våt gardinkjøling, sentralisert styring, automatisk kontroll, energibesparelse, bedre arbeidskraftproduktivitet, redusere kostnadene ved kunstig avl, bønder øker effektiviteten av oppdretten sterkt.

Tredje: robust: Kyllingbur komplett sett med utstyr ved hjelp av varmtvanns sinkprosessen, korrosjonsbestandighet, aldringsmotstand, levetiden kan være så lenge som 15 til 20 år.

Fjerde: lagre oppdrettsfôr: burkyllinger kan spare mye avlsmat, kyllinger holdt i buret, redusere mengden mosjon, mindre energiforbruk, reduksjon av avfallsmateriale.

Broilerbur er den beste måten å skala kylling på! I hvert fall er det ikke mer kostnadseffektivt enn denne måten! Så, vil kyllingvenner bli her for å bli i denne kunnskapen! Slik at de kan bli raskere inn i kyllingen for å jobbe med å gå!