Hjem > Nyheter > Innhold

Broiler Chicken Raising Tips

Å høne kyllinger for kjøtt er veldig fantastisk, interessant og en lønnsom opplevelse. Enten du gjør dette på stor skala eller i liten skala, er det en givende prosess. Begrepet broilerfjærfebruk refererer til oppdrett av fjærferaser eller fugler som har høy produktivitet av kjøtt. Under god ledelse og i det lange løp, er Broiler kyllingbruk en lukrativ bedrift.
Broiler kyllingen er en spesiell art av fjærfe, da det er vitenskapelig laget for å produsere mer kjøtt på svært kort tid, si 6-9 uker når de veier rundt 6 pund. En av de mest dominerende Broiler kyllingene som blir oppdrettet for kjøtt, er Cornish. Men før du går inn i denne typen forretninger, må du lære og forstå noen krav. Hva er de viktigste faktorene du bør vurdere når du oppdretter broilere? La oss sjekke ut noen av de viktige faktorene du bør se etter.
En av de viktigste faktorene for å heve Broilers er deres bolig. Uansett hvilken konstruksjon eller struktur du bygger for din Broiler kylling virksomhet, vil det på en eller annen måte påvirke det samlede resultatet av virksomheten din. Sørg derfor for at du følger alle regler og prosesser som er anbefalt av eksperter i å bygge et hus for Broiler kyllingbruk. Diskuteres nedenfor er noen av retningslinjene som følger.
 • Den vanlige avstanden fra ett hus til et annet skal være rundt 12 meter.

 • Installer ny eller vedlikeholde utstyret i huset med varmeovner, matere, drivere og vifter som fungerer som de skal.

 • Huset skal rengjøres grundig før kyllingene blir tatt inn. Vask tak, fortau, vegger og utstyr. Etter rengjøring desinfiserer bygningen og sørger for at ventilasjonen fungerer som den skal.

 • Insektene skal løpe av med en blåselampe

 • Varmesystemet bør kontrolleres og overvåkes for å sikre at det fungerer riktig.

 • Moderate temperaturer skal opprettholdes i huset.

Unngå utfordringer ved å utføre god hygiene, gnagere og flystyring i oppdrettsperioden.
Riktig utstyr i huset vil sikre at du har en jevn drift og enkel styring av dine Broilers. Hightop metall mesh kylling bur fabrikk tilbyr et av de beste utstyr i kylling oppdrett være det for kjøtt eller lag. Fra det siste Broiler kyllingburet til kyllingslagburet og kyllingbruksutstyret, har dette firmaet spesialisert seg på dette feltet for å tilby det beste å huske på hva kunden trenger. Deres kyllingbruksutstyr er svært effektivt og effektivt til en svært god pris.
Nedenfor er noen av broiler kylling gård utstyr som du bør vurdere å ha.
 • For å ha en varmekilde trenger du en elektrisk eller gassbrenner. Det anbefales å bruke en 250 watt varmelampe for 50 kyllinger.

 • Bruk små matere til yngre kyllinger og større som de blir eldre.

 • Bruk små glass jarvann når kyllingene er små og juster til en større som de blir gamle.

 • Kullet eller sengetøyet til kyllingene i dette tilfellet kan være tørt og rent sagspann, trebearbeiding, halm eller riflet papir.


Temperaturbetingelsen rundt broilerne er svært viktig og bør behandles med høy disiplin. Hvis du ikke gjør det, kan dette føre til noen problemer for kyllingene. To dager før kyllinger til firmaet, bør du sjekke temperaturen på broiler kyllinghuset. For den første uken, bør temperaturen lese rundt 350 ° C, og den vil redusere sakte med en hastighet på 2,80 ° C per uke. Dette er hovedsakelig avhengig av temperaturen utenfor. Kyllingen eller sengetøyet på kyllingen må være rundt 5 til 6 tommer i dybden. Hvis det er en sjanse, kan du holde litt halm i kyllingsengen. Sengen skal rengjøres hver annen uke, og hvis den blir veldig våt, kan du bruke kalk som absorberer ammoniakkgass.
I tillegg bør temperaturen på fuglhøyden være 86 ° t 90 ° F. Om vinteren eller i svært kalde perioder, kjør varmen i lengre perioder for å sikre at gulvet er i orden. Når kyllinger blir kalde, matrer de ikke og kan sulte til døve. Når de rette forholdene blir observert, vil Broilers vokse fort med små problemer. Dette reduserer ytterligere de totale kostnadene som oppstår i behandlingen og andre utfordringer.
Den viktigste faktoren i oppdrett av broilere er kyllingene. Når du gir riktig og kvalitetsmat til brødrene dine, får du gode resultater. Broilers forbruker fôret og konverterer det til kjøtt. For bonden til å lykkes, bør de gi brødrene riktig mat. Broilerfjærfe krever et høyt proteinforhold i deres fôr for at de skal vokse godt. Vitaminer er også nødvendig, for eksempel A, B2 og B12 blant andre. For å holde Broilers fra sykdommer, bør de desinfiseres også.
The Broiler forbruker på fôr og vann hele dagen og natten, og sørg for at disse to er tilgjengelige 24/7 i kyllinghuset. Sørg for at vannet og fôret er tilstede i sine bur. Bra Broiler kyllingbur som de som leveres av Hightop kyllingbur er ideelt og lettere å mate brødrene dine. Sørg for at du har en av dem for effektiv drift. Om vinteren skal bonden gi varmt vann til brødrene. Når du myrder kyllingene dine, er det få ting å vite:
 • Gi maten fire forskjellige tider på en dag

 • Gi rent og ferskvann hver gang

 • Vannet og tilførselen skal tilsvare kyllingene som er tilgjengelige

 • På sommeren tar broilerne mer vann

 • I de første ukene, gi kyllingene mye mat før deres begrensede fôring begynner.

 • Fôringstiden etter begrensning bør være konsistent dag-i-day-out.


Broilerne krever optimale forhold for at de skal være trygge og sikre fra noen sykdommer. Men i de fleste tilfeller er dette vanskelig å oppnå. Vaccinerende Broilers er en sikker måte å forhindre dem på fra de vanlige sykdommene som kan påvirke dem. Vaksinering dem beskytter dem mot slike trusler i det lange løp. Vaksinasjonsprosessen skal gjøres riktig for å sikre at alle fugler får vaksinen og er beskyttet.
Når fuglene blir vaksinert, er det påkrevet at alle fuglene skal ha tatt en drink innen to timer etter vaksinfortynning. Vannvaccinering er best, og alt du trenger å gjøre er å få alle fugler til å drikke det vaksinerte vannet. Jo eldre fuglene er, desto mer bør vaksinen være.

markedsføring

Markedsføring av Broiler kyllingene bør ikke utgjøre noen utfordring for bonden, da det er et klart marked over hele verden. Så lenge kjøttet veier riktig, får du gode belønninger i retur. All innsats bør legges i oppdrett av Broiler kyllinger. Det er her den store utfordringen ligger. Med riktig hus, kyllingefôr, utstyr og ledelse av Broiler kylling gård, kan du være trygg på å gjøre gode fortjenester ut av denne virksomheten.

Ting å vite når du kyllingbroilere

For gode resultater og lønnsomme kjøttpåleggsoppdrett, er det noen få fakta du bør opplyse om.
 • Før kyllingene ankommer, sørg for at huset er rent og ryddig og egnet for kyllingkyllingen. Installer alt nødvendig utstyr som Broiler kyllingbur.

 • Ved produksjon av broilerkylling er den totale kostnaden på maten svært høy. Det står til om lag 65% av den totale kostnaden.

 • Mindre mat bør leveres i broilermat. Dette bør også tilbys i varmt vann.

 • Broilerfjærfeet bruker vanligvis 64% protein fra maten.

 • Broiler kyllingene spiser mer mat om vinteren enn sommersesongene.

 • Riktig vaksinering og behandling bør gis til broilere som de lett påvirkes av sykdommer.

Etter å ha gjennomgått de viktigste faktorene som bør sees på når du oppdretter broilere, kan du nå investere i denne virksomheten med full kunnskap om hva du skal gjøre og forholdsregler som skal tas på hvert trinn til de er klare til å bli behandlet. Bakking av kyllingkylling hjemme har blitt populær som det sies at høy kvalitet og næringsrik kjøtt er produsert. Også, Broiler kyllingen hevet hjemme er mye eldre og veier tyngre enn de i supermarkeder. Men vurderer kostnadene som oppstår, oppdager dem hjemme er mye dyrere enn på stor skala.
Den beste måten å bakke Broilers er ved storskala produksjon. Storskala produksjon reduserer kostnadene ved utstyr, feeder, vaksinasjon og overordnet ledelse. The Broiler bør ha et rent miljø der de blir oppdrettet og være godt buret i den beste Broiler kyllingburet som de fra Hightop metall nettverksfabrikken kyllingburfabrikk. Selskapet tilbyr et av de beste burene og annet utstyr i markedet.
Raising Broilers kan være en utfordring, men med riktig prosess, utstyr og ledelse, være klar til å gi stor avkastning på kort tid.