Hjem > Nyheter > Innhold

FJØRFE lag CAGEThe forskjellen mellom bur og Flat

Med endringene i oppdrett mønstre, er mange bønder venner fra bakken til å støtte, netto vedlikehold i et bur. Men i oppdrett prosessen fant seg å heve en kylling, og hans tidligere erfaring i fangenskap kan ikke oppnå de ønskede resultatene.

Først av alt, å forstå forskjellen mellom bur og flat støtte:

1, det samme oppdrett område, bur tetthet er ca 3 ganger nivået av støtte

2, temperaturen er grunnlaget for vellykket avl, samme alder kylling bur burde være høyere enn flat høyden på 0. 5 grad

3, ventilasjon er nøkkelen til suksess for jordbruk, bur enn samme alder nivået av kylling ventilasjon store.

4, flat kylling generelt gruppert 4 til 5 ganger til hele skjulet bur kylling bare 2 ganger.

5, vanligvis øke den generelle bruken av FAT (materiale linje) fôring, bur mate er bruk av bil fôring, fôring enn nivået på vanskelig å kontrollere.

6, flat mest av bruk av fecal gjødsel eller våt pad dune, bur nå de fleste av de kunstige, ikke kan gjøre Nissin en gang. Selvfølgelig, det er på transportbåndet eller klart fecal, for eksempel et skur kan også være solrik når.

Spesifisiteten av ovennevnte situasjon også forårsaket buret fôring kyllinger ulike fôring og ledelse krav. Først er biosikkerhet. Det er velkjent at avl skalaen er doblet og sannsynligheten for forekomsten av epidemien vil stige i sannsynligheten for å bli flat. Så skal hvilket biosikkerhet krav være langt høyere enn flat kylling gårdene. Dette er hvorfor byggingen av desinfeksjon stridsvogner, desinfisering Potter, oppholdsrom og akvakultur området isolasjon, regnvann og kloakk separasjon, tre fecal sedimentering tank og andre tiltak av grunnene.

Etterfulgt av fôring og ledelse. Formålet med fôring og behandling er å gi et mer behagelig miljø for småfe. Selv om dette er i tråd med nivået av støtte, men noen av de spesifikke behovene forskjellen er kritisk. Bare skrive temperaturen er grunnlaget for suksessen til landbruk, buret bør betale mer oppmerksomhet. Høy tetthet fôring mønstre krever tilstrekkelig ventilasjon å oppnå tilstrekkelig oksygen. Kan ikke stole utelukkende på beregningen av ventilasjon formel for å kontrollere ventilasjon, flock ytelse er det beste svaret. Og mange fjørfe gårder er installert ventilasjon kanaler, denne ventilasjon sikkerhetstiltak reduserer sjansen for en kald hår. Bur kyllinger vanligvis klynger på 7-9 dager, og temperaturforskjellen i første og andre etasje er vanligvis mellom 2 og 5 grader. Kylling fjær er ikke lang nok for andre gang, så det er nødvendig å øke temperaturen når klynging.

Buret kylling fôring og behandling av et annet viktig poeng er kontrollert. Store kylling gårder matet meste av bulk, og bruk av bil fôring, fôring volum er vanskelig å kontrollere, som gjør mye av gårdene i 30 dager etter økningen ikke er åpenbart. Årsaken er ikke annet enn sykdomskontroll. Ikke kontrollere mengden fôring kan kan styre foringstiden. For eksempel: kyllinger spise 100Kg materiale, bilen fylt med ca 150Kg, kan du spille en tilbake og frem. Så det første mate tid kan settes på 1:3, den andre fôring i 20-22 poeng. I ettermiddag bare kontrollere tid. Med økningen i alder gradvis forkorte fôring intervallet og til slutt oppnå 3 ganger om dagen, 4 ganger...

Nå bur modellen er mer og mer vanlig, bør det bestemte fôring og ledelse også være tilpasset lokale forhold, ikke kopiere. Bare for egen ledelse er mest riktig.