Hjem > Nyheter > Innhold

Fordelene med overlappende Broiler Cage er bedre enn det av Broiler Cage

Fordelene med overlappende broilerbur er bedre enn broilerburet

Den overlappede broilerburet er hovedsakelig laget av galvanisert kaldt trukket stålplett sveiset, den overordnede strukturen er tatt av halv overlappende stige, anti-aging, korrosjonsbestandig, kyllingbur ble festet på begge sider av den I-formede vinkelstålrammen. Bure før nettet er fast, de tidligere nettaktivitetene kan justeres rundt nettverket, toppen av nettet for å åpne en burdør, over et tau pluss tallerken, du kan justere opp og ned.

1, robust: Overlappende broilerbur med bruk av varmtvannssinkprosess, levetid på opptil femten til tjue år.

2, kyllinger epidemi forebyggende arbeid er bra, kraftig redusere tarmsykdom, effektiv forebygging av sykdommen infeksjon. Kylling kommer ikke i kontakt med det genererte avfallet, kan gjøre kyllingen mer sunn vekst, til kyllingen for å gi et rent og komfortabelt vekstmiljø, langt før slaktetiden.

3, en høy grad av automatisering: automatisk fôring vann forurensning fuktig våt gardin kjøling, sentralisert styring av automatisk kontroll for å spare energiforbruk, forbedre arbeidskraft produktivitet, redusere kostnadene for kunstig avl, sterkt øke effektiviteten av bønder landbruket.