Hjem > Nyheter > Innhold

Determinanter av prisen på Broiler Cages er detaljert

Det er detaljert at determinanter av prisen på broilerbure er

Nå med broilerburet er allment anerkjent, er broilerkasseprodusentene i priskvaliteten også annerledes, broilerbur, hvordan å opprettholde prisen og kvaliteten på bøndene mellom en balanse? Forstå de faktorene som bestemmer prisen på broilerburar.

1, markedsfaktorer. Markedet er en stor faktor i markedsprisen på kylling i markedet, på grunn av endringer i fjørfepriser, produksjon av materialpriser og lønnsøkninger i arbeidstakere, vil ha en direkte innvirkning på prisen på broilerbur, generelt når Ulike priser, Broiler bur priser vil falle, og vice stige;

2, valg av materialer. Dette er et mer spesifikt aspekt, i forskjellige produsenter, i burproduksjonen, er materialvalgene ikke det samme. Broilerbur Under normale forhold, i følge bruken av broilerbur, komfort, brukervennlighet til forskjellige priser, er det også veldig forskjellig.

Broilerburet generelt høy komfort, lang levetid, materiale ren kyllingbur i prisen for å være dyrere, men i bruk vil broilerburet redusere mye arbeid for oss for å forbedre arbeidseffektiviteten.