Hjem > Nyheter > Innhold

Forskjellen mellom broilerbur og tradisjonell broiler

Forskjellen mellom broilerbur og tradisjonell broiler

Flatting betyr at kyllingen er aktiv på et fly. Flat kan også deles i gulv til fallback, online vedlikehold og blandet oppdrett.

Cage er å holde kyllingene i et bur laget av ledning. Ifølge kyllingen, kjønn og alder design av ulike typer bur, en kylling bur, avl bur, egg bur, bur og cocks og så videre.

Tradisjonelle broileravlsmetoder er mindre investering, enkelt utstyrsskur eller plantestil flat. Selv om kostnaden for kyllinger er lav, er utstyret enkelt, men rekkevidden av aktiviteter gjør at kyllingen ikke er lett for bøndene å klare seg godt. Sammen med avføring i kyllinghuset er ikke rettidig rengjøring, kan alvorlig forurensning lett føre til utbrudd av kyllingegrynkyllinger.

Broilerbur, broiler i henhold til et rimelig antall bare i buret, og kyllinggjødsel gjennom buret i buret under broilerproduksjonen fra forurensning, og reduserer forekomsten av sykdommen. Broiler bur kyllinger aktiviteter spekteret er liten, kylling kroppen energiforbruket er lav, fôring tetthet, lett å kjøtt bønder ledelse.

Samtidig, selv om broiler buret i en stor engangsinvestering, men avskrivningen på utstyr og kostnaden for flatt kyllingspute nesten eller enda mindre enn kostnaden for kylling. Selv om broilerburet under den harde siden av brystet vil forårsake brystcyster, oppstod beinsykdom, men i bunnen av skyen på slutten av et lag med mykt plastnettverk for å løse problemet. Sammendrag, broilerburet med den tradisjonelle måten å opprettholde de åpenbare fordelene.