Hjem > Nyheter > Innhold

De åtte karakteristikkene av Broiler Cage

De åtte kjennetegnene til broilerburet

Broilerburet er blitt den mest egnede avlsmetoden i kyllingindustrien. Bruken av broilerbur kan spare arbeidskraft og området med kyllingskap, og forbedre kjøtthastigheten til broiler. Broiler bur funksjoner er:

1, laminert kyllingbur full bruk av varmgalvaniseringsprosess, korrosjonsbestandighet, levetid på opptil 20 år.

2, Q235 materiale, fleksibel, ikke lett å bøye.

3, høy tetthet avl land for bevaring, enn stigen for å spare ca 70% av landet.

4, sentralisert styring, energibesparelser og ressurser, bruk av avanserte ventilasjonssystemer, belysningssystemer og automatisert styringssystem, som sparer energi og forbedrer arbeidskraftens produktivitet.

5, spare plass, slik at fôringstetthet økte til 60 / kvadratmeter eller mer.

6, unikt burdørdesign, forhindrer effektivt kyllingen når du spiser hodet opp og ned avfallsspillet.

7, bruk av transportbåndet fecal, slik at kylling gjødsel i granulær, redusere miljøforurensning, er kylling gjødsel gjenbruk sats høy.

8, miljøvennlig, grønn kylling, grønne egg, det beste matutstyret.

Hvordan justere ventilasjon av broilerburutstyr

Broiler burutstyr ventilasjon, kan være effektivt innenfor plassen med utsiden av en bytte, vil luften bli fortynnet i noe av lukten, for å unngå fenomenet sykdom i hjemmene. Så hvordan kan brukeren effektivt justere ventilasjonen av broilerburet?

Først kan viften utrustes med hastighetsregulator, i henhold til kundens behov, bruker vi broilerburutstyr for å justere viftehastigheten for å oppnå 5% en loo% av ventilasjonsjusteringen av broilerburet.

I tillegg kan viften med et nivå av hastighetsreguleringsorganer, broombur også oppnå nivået for ventilasjonsstyringsutstyr.

I tillegg kan broilerkasseutstyrs ventilasjonssystem være broilerburutstyr. Ventilasjonsvolumstørrelse (hastighet eller ikke-motor) ble gradert gruppering, rimelig kamp for å møte de forskjellige forholdene (vår og sommer høst og vinter) under broilerburet. Utstyrsventilasjon fart, broiler bur utstyr ventilasjon, luftstrøm og andre indikatorer av de ulike kravene, for å oppnå en rimelig ventilasjon av ventilasjonsutstyr ventilasjon utstyr.