Hjem > Nyheter > Innhold

De fire poengene ved kjøp av Broiler Cage

Bønder i kjøp av broiler bur, bør ta hensyn til følgende fire poeng:

For det første er broilerburstjernens avstand, broilerburet, denne indikatoren veldig viktig, den mest rimelige avstanden er 2,5 cm * 5 cm, og noen bønder kan tro at størrelsen på broiler kan være større for å øke avstanden. Denne ideen er feil . Betingede bønder kan også legge et plastnett på bunnen av broilerburet, som ikke bare kan pusse eggene for å berøre nettverket for å redusere eggbryteshastigheten, men også for å hindre noen sykdommer.

For det andre, bunnen av broilerburet ut fra designsynspunktet, kyllingburet ut av egget for å være nøyaktig, en liten vinkel ikke kan komme ut av eggene i tide, kyllingen trampet dårlig, stor vinkel kan føre til egg brutt, den generelle vinkelen for å holde syv oktav.

For det tredje, vær oppmerksom på broilerbur og kyllingbur på slutten av tilkoblingen, her må minne deg om å ha bønder, hvor du ikke kan legge igjen mange hull, fordi her i eggets gulv mer, kjøper du en broilerbur når Vær oppmerksom på denne detaljer.

For det fjerde, materialvalg av broilerbur. Bæreproduksjon av materialer er veldig spesielt om valget, å velge riktig seighet i materialet, bunnen av kurvdiameteren på ca. 2 mm ødelagt eggfrekvens er den minste, jo større diameteren av ledningen er mer sannsynlig å forårsake ødelagt egg.

Broiler i fôring for å ha spesielle bur, han ba om høyere bur, fordi kjøttoppdretteren og fysisk vekten større, burde bruke en spesiell broilerbur. Bruken av broilerburskorn, for å hindre veksten av broilere er begrenset, gjorde Xiao Bian følgende forslag:

(A) broiler burm fôring må være en god tid å mestre, fôring jevnt, kun dyktig og sterk følelse av arbeiderne å fullføre arbeidet godt. Før hver fôring, den første beregningen av et enkelt bur bur to kylling den nødvendige mengden materiale, med støvpinne gjentatt ladning å øve, fôring skal være to ganger materialet, kyllingene matet den beste tiden å holde seg mer enn forventet, og deretter i henhold til til situasjonen å fokusere på fôret, for å sikre at materialet før hver kylling er like rimelig. Ellers vil det på alvor påvirke flokken evenness eller eggproduksjon rate. Derfor skal fôringslederen mobilisere arbeidernes entusiasme og trene en sterk følelse av sterke og dyktige arbeidstakere for å sikre at den normale produksjonsytelsen.

(B) av broilerburet på grunn av tettheten, bidrar ikke til observasjon av situasjonen i flokken, spesielt i brøtperioden er mer åpenbar, så forsiktig forsiktig rundt buret for å observere for å hindre unormal flokk ikke å bli funnet og behandlet. Når kyllingene bare overføres inn i buret, på grunn av bare å endre det nye miljøet, vil flokken vise seg en kort stund, uro, for kyllingen ut av buret i tide for å fange buret, for å kontrollere om de sårede kyllingene og alle kyllinger i rette tid drikke vann.

I tillegg bør vi i daglig ledelse nøye observere flokken hver gang kyllingene skal mate, drikkevann, avføring, mental tilstand, etc. for å være oppmerksom på, rettidig forebygging av sykdom, styrke ledelsen, redusere økonomiske tap.