Hjem > Nyheter > Innhold

De To Standarder For Byggingen av Broilerburar

De to standardene for bygging av broilerburar

Med utviklingen av moderne industrikjede har vitenskapelig oppdrettsprosess blitt en uimotståelig historisk trend, folk tok opp vitenskapelige våpen, broilerbur i daglig produksjon og livspraksis, for seg selv å skape mer rikdom og erfaring. Så når byggingen av bur, designeren bør ta hensyn til hva detaljene i problemet? Her er det bare å introdusere.

Den første er det materielle problemet, i det siste bygget vi hovedmaterialet i buret er bambus, bruken av relativt liten bambus vevd i små bur, men med gradvis forfremmelse av storskala oppdrett, opplever bambusburene ikke lenger Behov, broilerbur og deretter fremveksten av jernbur, jernkylling er hovedsakelig brukt i trådnet eller wire vevd inn i buret, dette buret er ikke bare sterkt, og effekten av lys, kan ikke bare fremme veksten av broilere Men også effektivt kan beskytte broileren mot skade, er for tiden mer vanlig brukt i en broilerbur byggematerialer.

I tillegg til konstruksjonen av burene til lyset når tillegget er også svært viktig, bør broilerbur fordi det for å få kyllingen til å vokse fort, legges til kyllingen god belysning, bare i tilfelle lys nok til å lage kyllingen skal vokse godt, så belysning Problemet må være oppmerksom på å kontrollere størrelsen på buret. Eller kontroll avstanden mellom hver rad i hver rad med bur er å øke burene til den spesifikke belysningsveien, bare vær oppmerksom på noen av ovennevnte situasjoner, broilerbur for å sikre at kyllingburet får den beste applikasjonen, slik at kyllinger kan bedre vekst.