Hjem > Nyheter > Innhold

Tre typer lysmetoder for broilerburskyllinger

Tre typer lysmetoder for broilerburkhønner

Broiler bur kyllinger trenger å gi riktig lys av flokken, hvilken tid er egnet for lys, hvordan du kontrollerer lyset før kontrollen? Lys metode og tid er delt inn i kontinuerlig, intermittent og blandet lys flere metoder.

Kontinuerlig lys: Den nåværende fôringsbroiler mesteparten av implementeringen av 24 timer i døgnet kontinuerlig lys, eller implementeringen av 23 timer kontinuerlig lys, 1 time mørk. Formålet med den mørke timen er å forhindre strømbrudd, slik at kjøttet kan tilpasses til sol og vane med mørke omgivelser, ikke på grunn av strømbrudd forårsaket av overfylt kvelning. Det er vinduer skur, du kan dag etter dag med solens naturlige lys, gjennomføring av kunstig lys om natten.

Intermittent lys: refererer til lys og mørk vekselvis, det vil si implementering av dagen 1 time lys, 3 timer mørk eller 1 time lys, 2 timer mørk vekselvis. Et stort antall eksperimentelle studier har vist at effekten av intermittent belysning er bedre enn kontinuerlig belysning. Men bruken av intermittent lys, flokken må ha nok mat og drikkevann for å sikre at kjøttbroiler nok til å spise og drikke tid.

Blandet lys: Kontinuerlig lys og intermittent belysning blandet applikasjoner, som for eksempel dagtid for å stole på naturlig lys kontinuerlig lys, nattetid intermittent belysning. Skulle være oppmerksom på dagen når lyset er for sterkt, må blokkere dørene og vinduene, så langt som mulig for å få lyset i mørkere.

Broiler avl på broiler bur krav er svært strenge, så selve avlen, broiler bur burde oppfylle hvilke krav? Weifang broiler bur produsenter for deg å gjøre en detaljert introduksjon.

1, i broende perioden, avl av broilerbur, krever generelt det som "pæreformet", slik at vi utformet for å justere midten av baffelen for å møte fôrbehovet til hele broileren.

2, for å forbedre buret burkultur og materialer i tide, slik at forekomsten av broilerbrystcyster mindre enn 7,5%, noe som bidrar til vekst og utvikling av broilere.

3, med kålavlsproduksjonen, er kyllingens krav ikke noe vindu, lukket. Generelt, behovet for å installere avtrekksviften for å slippe ut luften inne i kyllingskapet, mens den friske luften utenfor kyllinget skal trenge inn gjennom luftinntaket. Og gården brukes vanligvis til kunstig belysning. I sommerens høye temperatur må behovet for å installere våtgardinet i skuret for kjølemålinger, og i den kalde vinteren, kyllingekopet generelt må oppvarmes manuelt, temperaturen i kyllingekopet kontrolleres i den mest passende broiler vekst og utvikling.

I tillegg, hvis det er ideen om å utvide skalaen, kan du bruke tre overlappende broilerbur til å skalere storskala broilerbroiler.