Hjem > Nyheter > Innhold

Hvorfor bør The Broiler Cage Keep Changing

Hvorfor skal braskekaret fortsette å forandre seg

Broiler bur må mestre mye teknologi, for eksempel broiler bur stilling må kontinuerlig forandre, hvorfor? Hvordan erstatte stedet? Her for alle å gjøre profesjonell introduksjon. I bytte for overføringsprinsippet, hver 15. dag til 20 dager for å bytte buret til et nytt sted, bytte, retningen av buret og den opprinnelige konsistensen.

Regelmessig rotasjon av burposisjonen kan føre til at burene ofte holder seg tørre, rene, bunnen av buret ikke er vått og skittent, reduserer invasjonen av skadedyr og sykdommer, spesielt for forebygging av coccidiosis, har scabies en god effekt. Ofte endre plasseringen av buret, kan gjøre kaninen til å tilpasse seg til forskjellige "mikroklima", forbedre kyllingens evne til å tilpasse seg ytre forhold, kan gjøre kyllingen frisk og sterk, sykdomsmotstanden økt, forekomsten minskade. Sesongmessig erstatning av kyllingburposisjon, kan gi flokk til å skape et godt eksternt miljø, veksten og utviklingen av kyllinger er ekstremt gunstig. Etter hver rotasjon av burposisjonen, er det nødvendig å forsiktig fjerne avføringen og smuss, det er best å bruke halm, hvete halm lett desinfeksjon.

Regelmessig rotasjon av broilerbur kan holde et godt miljø for kyllingen, bidrar til å forbedre veksteffektiviteten, men tiden og metodene må mestre godt!