Hjem > Nyheter > Innhold

Hvorfor ventilasjon og temperaturkontroll av kyllingfjærfehuset

Hva er ventilasjon?
Ventilasjon er et svært kritisk system innenfor mange intensive landbruksmuligheter, noe som muliggjør tilstrekkelig transport (tillegg eller fjerning) av varme, kjøledugg, usunn gasser som karbondioksid og sunne gasser som oksygen.


Hvorfor trenger fjærkre gårdene riktig utlufting?
Vanligvis er åpne fjærfeskjuler anstrengt for varmt vær som passer til en kyllings behagelige forhold. Disse typer skur kjennetegnes normalt av takdekk og grensevegger og / eller masker med lavt nivå, noe som gir liten eller ingen form for klimakontroll for fuglene. I disse stadiene brukes ikke ventilasjonsanlegg, inkludert noen lokale varmeovner som brukes etter behov.


Lukkede fjærfe gårdskjuler innbefatter vanligvis et eller annet nivå av ventilasjon via passive eller mekaniske betingelser i forsøket på å kontrollere internt miljø. Kyllingvekst, helse og natur er i stor grad avhengig av interne forhold, som igjen er i stor grad en funksjon av ventilasjon. Ventilasjonskrav byttes med omgivelsesforhold (temperatur, fuktighet, luft), kyllingens tilfeller av utvikling og fugletetthet, størrelse på skur og lufttett tilstand, og som sådan krever beskyttelsesvurdering.


Temperaturregulering av fjærkrehus - Kjølepute og avtrekksvifte
For øyeblikket ved å vurdere alle utsiktene, har du kanskje innsett at kjøleputer og avtrekksvifter er et must for hver fjærfebruk.
La oss vurdere et innblikk i de to arbeidsdypene


Hvorfor dette er viktig?
Fjærkrefoder er for rik på energi / kalorier (samme som energidensitet til sjokoladekake, inkludert frosting). Energien i disse fôrene brukes av fuglene til å vokse opp, produsere flere egg, bevege seg, så vel som styrke livets hovedfunksjoner (puste, pumpe blod, opprettholde kroppstemperatur, immunitet, etc.). Selv om vi betrakter fugler som svært effektive dyr, er det sanne utsagn at bare 25% av kaloriene i forbruket er brukt til disse funksjonene, de resterende 75% er avstengt i form av varmen en fugl må kvitte seg med For å bevare normal kroppstemperatur og overleve også.


Mange fjærfe gård er utstyrt med kjølesystemer som består av noe arrangement av kule celle pads i den ene enden av gården og store tunnel oppmuntre fans i motsatt ende. For hovedoperasjon av sine fordampnings-kjøleprosedyrer må fjærfebrukere ha forståelse for forholdet mellom temperatur og fuktighet og effekten på fugler. Forholdet må være både enkelt og komplisert.


Slik fungerer dette
Et ventilasjonssystem alene kan aldri redusere temperaturen i huset og under temperaturen utenfor huset. I varme forhold må ytterligere kjølesystemer benyttes for å holde kyllinger kjølige. Vanligvis brukes vannet til å avkjøle overflødig varme som også kalles fordamper kjølesystem.
En godt designet og mest effektiv oppmuntre fans og også kjøleputer som møter begge ender av sunt fjærfe gårdsmiljø og budsjettvennlig oppdrett.
Dette er en liste over hvordan våre kjøleinnretninger vil hjelpe deg med å opprettholde en riktig balansert fjærfebruk

Nok tilførsel av oksygen og andre essensielle gasser til fjærfebruken fra utsiden.
Kjøling og   Oppvarming i henhold til   Til kravet.
Varmedissipasjon og temperatur   Fordeling i a   ordentlig måte.
Utslipp av overflødig fuktighet, støv og smuss.
Tilførsel av uforurenset luft til hønsene og fuglene inne i fjærfehuset.
For høy tetthetsbestandighet av husdyr og fjærfe gård i inneslutning, er nyttig ventilasjon et must. Ventilasjon bærer bort lukt, støv, fuktighet og overflødig varme fra rommet og opprettholder et sunt miljø.


Nøkkel til å få maksimalt kjølesystemet
Nøkkelen til å få mest mulig ut av fordamperens kjølesystem er å flytte maksimal luft gjennom gården. Vindhastighet og luftstrøm i huset er det som holder fuglene i live. Produsenter må forstå dette hvis de skal forvalte fordamperens kjølesystemer, da fugler øker vellykket under varmt vær.
Fordampende kjøling   Systemer er fordelaktige for fjærfeindustrien, men de er med sine problemer. I kombinasjon med tunnelventilasjon tillater de produksjon av sunne, lønnsomme flokker under varme sommervilkår. Imidlertid kan de skape høy luftfuktighet i huset, som må bekjempes med økt luftbevegelse over fuglene.