A-type Broiler Cage System

Produktnavn A-type broilerburssystem Egenskaper og bruk Kombinasjonssystemet med flere lag gir broiler gården til fabrikken og stor skala. Den har høyere høyde tetthet sammenlignet med broiler gulvoppdrett, som øker mer broiler med samme størrelse på land, det er også ...

Produktdetaljer

Produktnavn

A-type broilerburssystem

Funksjoner og bruk

Den flertallede broilerburingssystemet gjør at broilergården går til fabrikk og stor skala.

Den har høyere oppdretthet sammenlignet med broilergulv, som øker mer broiler med samme landstørrelse, det er også bra for senterrengjøring og desinfeksjon for kyllingbondegård.

Huset med automatisk miljøkontrollsystem som gir god vindcirkulasjon for hele huset.

Hvert lag med broilerbur med manuell rengjøringsbelt, hvilken broiler ikke kommer til å røre manuelt, og rengjør i tide som reduserer ammoniakk- og hydrogensulfidgassen i huset, og reduserer sykdommen for kylling.

Bære- og burramme alle laget av varmgalvanisert tell, som er holdbar i livet. Hver burlengde er 1500mm, høyden er 500mm, bredden har flere valgfrie størrelser, for eksempel 1350mm, 1420mm, 620mm, 1820mm.

Bondegården er laget av galvanisert panel og danner den angitte formen, buret sveises først og deretter blir varmgalvanisert som sikrer lang levetid. C-form vertikal søyle er laget av varmgalvanisert panel, som er lett å rengjøre.

Hvert bur med en fôringslinje som har en fôrpanne og to drikkelinjer som har 4 eller 6 nippeldrikker. Den rimelige fôrings- og drikkedistribusjonen sikrer at broiler har nok mat og vann. Høyden på fôring og drikkelinjer kan justeres i henhold til kyllingstørrelsen.

Utformingen og materialet av bunnnettet er svært viktig for braskekvaliteten, som er sterk, fleksibel, hygiene reduserer hematoncus coccidiosis av broilerbryst, coccidiosis og død. Vår bunnbur nett med tre galvaniserte rør for å heve hardheten. Garnet med den rimelige firkanten hele for å sikre at gjødselet faller av til belte.

Den nederste masken er lett skuff ut, noe som er lett å rengjøre og dischagrging broiler.

Det er to måter å mate på, det ene er skrogsystemet, det andre er brokrananlegg.

1 (001) jpg

Forespørsel