H Ramme Batteri Cage for Layer Kylling Farm med Egg Transportbånd og Full Automatic System

Type: H Ramme Lag Cage
Tier: Fra 3 til 12 tiers
Kapasitet / hus: Fra 10.000 til 100.000 fugler
Materialer: Varmgalvanisering
Automatisk: Fullautomatisk (alternativ)

Produktdetaljer

H Rammerbatteri Batterisystem
. • Konstruksjonen og delene av burene er produsert av galvanisert ark og varmgalvaniserte ledninger med ISO 9001 kvalitetssertifikat. Galvaniseringsdekselet på disse materialene er lik høye standarder.

• Boresystemet er konstruert for å være sterkt mot jordbevegelser. Hovedbyggingen av bursystemet består av bena, som er plassert i hver 84 cm i lengderetningen, og de brede basenhetene med justerbare bolter.
• Seksjonsvegger er produsert av galvanisert stål og galvaniserte stålplater som skal monteres sammen på fabrikken før forsendelsen. Dermed sikres mer produktiv ventilasjon, og installasjonsbelastningen reduseres og alt utstyrsstandard kan holdes perfekt på grunn av mindre bevegelse av seksjonssider.
• Tilgjengelighet for å justere nødvendig mengde strømmer takket være fôringssystemet som består av matkurv og automater, som er automatiske og laget av galvanisert ark og farget ark.allt tilførselssystem er koblet til matesiloen (med mateløfter og silo veie system) og drives automatisk.
• Vannsystem består av PVC-firkantet formrør, nippeldrikker, som er laget av plast og rustfritt stål i rød farge, i hver del og den nederste plastdråpeavleren i V-form. Og alle nippeldrikkere skal være utstyrt med torget rør allerede og pakket med kartong og plastposer ute for beskyttelse før sending. Vi bruker vanntrykkregulatorene. Dosatron doseren og filtre for å rense vannet og holde helsen på kyllingene i huset.
• Gjødselbeltet er laget av hvitt PP-produkt som ble produsert i Italia, beltesystemet består av strekkasje for innvendig avrulling og innvendig avfallsbeholder samt bakre avrullingsruller, pressekuler, eksternt avfallsutstyr, transportørdrev systemer og elektriske reduksjonsmotorer. Et deksel er plassert på baksiden av gjødselbeltene for å unngå spruting og ikke å lage skittent hønehus og overføre gjødsel til transportbåndet som dandy.

2 (001) jpg

Horisontal gjødseltransportør: Gummibåndet i tykkelse 6 mm, inkludert ledningskluten som går på galvaniserte rør i galvanisert konstruksjon og bakre bakruller, reduksjonsmotor.
Vertikal gjødseltransportør: Gummibåndet i tykkelse 6 mm, inkludert ledningskluten som går på galvaniserte rør i galvanisert konstruksjon og bakre bakruller, reduksjonsmotor.
• Egg kan nå lett til eggebeltet på grunn av brønnfibrene. På denne måten kan sprakk og dirtiness reduseres til minimumsnivå. Eggsamlingen inneholder løftesystem som når hver tier ved å bevege seg opp og ned, eggene samles fra hvert lag og transporteres til ønsket sted og avstand
• Kyllinghuset må være nært som er utstyrt med klimakontrollsystemet. " ZHT " Control System, slik at fôrings-, drikke-, egg- og gjødselsfjernelsessystemet alle styres av elektrisitetsstyringspanelene. Ventilasjonsventilatorene, kjøleputer, sidevegg ventilasjonsvinduer styres også sammen automatisk.

3 (001) jpg

Forespørsel