H ramme oppdretter fjørfe bur for laget og Broiler oppdretter

Type: H ramme oppdretter bur
Lag: fra 3 til 8 nivåer
Kapasitet/hus: fra 10 000 80 000 fugler
Materialer: Hot dyppet forsinking
Automatisk: Full automatic(alternative)

Produktdetaljer

H ramme avl kylling bur System
Det er profesjonelle H ramme bur System for lag eller broiler avl kyllinger med gjødsel fjerning belt.it er utformet for å brukes til natur Mating av mannlige og kvinnelige kyllinger i cages.there er ingen rutenettene i hvert sett av burene, kan derfor kyllinger flytte uten limitation.thus,IT betyr mer behagelig liv og mer vitality.the kyllinger kan forbedre deres paring rate og egg legging rate.meanwhile,the oppdrett egg med høyere vitalitet betyr høyere inkubasjon rate og mer sunn baby kyllinger.

► buret utformet i 2/3 nivåer og vi kan observere mating og legging situasjonen i bur riktig med convenience.the bur bredde er 1200mm, hver angi standard lengde er 1800mm, hver enhet heve 22/32 fugler (2/3 cocks og 20/29 høner, betyr det mannlige og kvinnelige kylling vil bli satt som mannlige 1:10 kvinnelige kyllinger), enhver fuglen kan ta gjennomsnittlig plass 675/981 sq.cm.

Varenr.

buret nivåer

buret dimensjon/tier

fuglen Nos/bur

fuglen Nos/sett

cm2/fuglen

PT-HB02

2

1800 * 1200 * 650

22/32

44/64

675/981

PT-HB03

3

1800 * 1200 * 650

22/32

66/96

675/981

Tekniske detaljer om kylling bur
● fronten av burene er løst ved rutenett, består av loddrette grille, garantert at mannlige kyllinger har optimale fôring forhold og hindre kam såret, en annen del er skyve rutenett, det kan åpne og praktisk å operere som får kyllinger innsiden og utsiden, rutenettet er atskilt i nivå, gir riktig forhold til feed av mannlige og kvinnelige kyllinger, kan de velge distribusjon av grille fritt.
● merdene designet uten buret nett øverst i tilfelle skade på mannlige kyllinger mens parring, fordi mannlig kyllinger er større enn den kvinnelige kyllinger.
● Hver bur er atskilt med lukket partisjon styret som laget av varmt galvanisert stål ark med tykkelse 1.0 mm, det sikrer kylling mellom ulike grupper er fullstendig isolert, og holde stille og rolig plass til chickens.meanwhile,the-partisjon styret med hull også levere nok ventilasjon til hønsehuset.

2(001).jpg


Vannforsyning:
● kvadrat PVC rør med brystvorte ligger på begge sider av merdene, vi kan installere forskjellige høyden på brystvorten rør for avl kyllinger.
Fôring System:
● feed trikken foran kylling kan flytte jevnt og smidig, dype feed trau unngå sløsing med feed.it er koblet med silo outside.we kan også bruke liten feed boks til høyere nivå som bare spist av mannlige kyllinger.

3(001).jpg


Perched enhet:
●There har plassert enhet i merdene, er det lett å bli akseptert av kuk og høna, samt den tilsvarende.
● bunnen mesh er plassert på stram wire, stål wire er stramt i hele lengden systemet, den sikre elastisiteten av ståltråd, og dermed den slippe forholdet mellom brutt egg og sprakk egg til det laveste, der har maske størrelse nederst i mesh , 1 * 1 tommers gjøre kuk og høne stand mer stabile, mesh størrelsen av fôring området: 1 * 1,5 tommer, det er mer til lagre egg, og eggene falt til langsgående transportbånd, som betyr høy klekking rente og god egg skall.

4(001).jpg

Forespørsel