H ramme Broiler batteri bur i fjørfe gården for kylling

Type: H ramme Broiler bur
Lag: fra 3 til 8 nivåer
Kapasitet/hus: fra 10 000 til 100.000 fugler
Materialer: Hot dyppet forsinking
Automatisk: Full automatic(alternative)

Produktdetaljer

BROILER BUR SYSTEM MED SKUFF
1. BURENE
Alle brukte metallkonstruksjoner er varmt dypt galvanisert materialer. Lengden på buret 246 cm og høyden på buret er 75,75 cm. Høyden av merdene kan endre fra 3 tier høyde 250 cm til 6 tier høyde 477 cm.
Det er spesiell perforert plast skuffer bruker inne burene. Det er 4 stykker skuffer for hver bur. Når tar tid, kan du enkelt skyver dem ut så slippe alle slaktekylling for å gjødsel belter. Foruten det er bevist at det bidrar til å unngå skadene som kommer fra ammoniakk, hjelper også til systemet og gjødsel rengjøring.

2. FÔRING SYSTEM
Fôring systemet kjører automatisk fra siloene å mate panner i bur. Automatiseringen er materialisert med feed nivå mål ved hjelp av noen sensorer på pannene som ligger på linjeendepunkt. Når feed nivået reduserer i pans, panner fyller automatisk ved feed bunkere.
Spesialdesignet broiler feed panner brukes fôring systemet. Formene er plassert på spiral fôring linje i bur og 2 stykker panner for hver bur. Feed justeres som passer for slaktekylling størrelser, ved å bruke vinsj system i linje-begynnelsen.

2(001).jpg


3. DRIKKEVANN SYSTEM
Drikker systemet fungerer ved 12 rustfritt stål brystvorter i hver bur som plasseres på brystvorten linjer. Linjehøyden kan justeres av en enkelt hånd kran som plasseres i begynnelsen av raden. Brystvortene er 360° turnable brystvorter som aldri faller og lekkasjer.
4. BROILER FJERNING SYSTEM
Ved å trekke ut plast skuffen som broiler bor på toppen, slippes slaktekylling på gjødsel stasjonen

3(001).jpg

Forespørsel