H Rammehønsburk til baking og dag Old Chick med rimelig design

Type: H Ramme Bakbage
Tier: Fra 2 til 5 tiers
Kapasitet / hus: Fra 10.000 til 80.000 fugler
Materialer: Varmgalvanisering
Automatisk: Fullautomatisk (alternativ)

Produktdetaljer

1. DETTE BATTERIET
Hovedrammekonstruksjonen støttes med U-profilben, som er plassert hver.1,23m. Og også ett bur er en seksjon. Bærekonstruksjonen gir muligheten på grunn av sin modulære form for å bygge opp fra 3 tiers til 8 tiers uten gridgulv (catwalk ) og til 150 m.Length.It er lett å forstå fra navnet som systemet er designet for maksimal enhetlighet.

2_02.gif


2.DES BAGER
Døren til hvert bur plassert foran midten. Midtdøren åpner til innsiden av buret, som gir enkel administrasjon, tid og arbeid sparer for å nå dyrene i 65 * 123 dimensjonen av burene.
Det nedre nettverket har tiltakene 19 * 19 mm, slik at det gir mulighet til å sette daggamle kyllinger på bunnnett uten ekstra plasttilbehør. Kassen er designet for maksimal komfort og høy effektivitet.
3.FEEDING SYSTEM
Uniformen gir mulighet for de spesielle fôringsplattene til daggamle kyllinger for å komme seg lett på fôrbøylen. På grunn av den perfekte designen på fotplaten og fôrplaten er det ingen fôr i fôrperioden. Fôringssystem og fôrbeholder system med spesielle matrisser, for å mate kyllingene og trekke mer homogenisert og rask som mulig flere ganger om dagen.

1_02.gif


4.DRINKING SYSTEM
I burene er nippelinjen nær senteret med en broiler nippel og tre plastbelagt.

3_02.gif

5.HJEMMELFØRING AV SYSTEMET
Robust konstruksjon av gjødselsfjerningsruller, kjør Poly Propylen (PP) gjødselbelt for oppsamling av gjødsel under buret. På grunn av den sterke strukturen kan systemet virke til 200 m. Alt galvanisert materiale gir mulighet for lang levetid.
6.Climate Control System
• Kyllinghuset må være nært som er utstyrt med klimaanlegget. "ZHT" Control System, slik at fôrings-, drikk-, egg- og gjødselsfjernelsessystemet alle styres av elektrisitetsstyringspanelene. Ventilatorene, kjølevannene, oppvarming utstyr (vinterhalvåret), sideveggventilasjonsvinduer styres også sammen automatisk.

Forespørsel