H-type Pullet Cage System

Produktnavn H-type trukket burssystem Spesifikasjoner H-rammehøydesystem har blitt satt inn på det internasjonale markedet i mange år og hjulpet kundene våre med å oppnå god heveytelse. Utstyret har følgende funksjoner. Den varmdypede galvaniseringsprosessen gjør den komplette ...

Produktdetaljer

Produktnavn

H-type trukket bursystem

spesifikasjoner

H-rammehøydenesystem har blitt satt inn på det internasjonale markedet i mange år og hjulpet våre kunder med å oppnå god oppvekst. Utstyret har følgende funksjoner. Den varmdypede galvaniseringsprosessen gjør hele systemet mer antiskorrosivt og slitesterkt. Den kan brukes i 15-20 år. Landdekning av høytløftesystem er 70 prosent mindre enn rammesystemet. Sentraliseringen av ledelsen kan sikre at bønder sparer energi og materiale. Det avanserte ventilasjonssystemet, belysningssystemet og det automatiske styringssystemet kan spare energi, øke effektiviteten og redusere eggfrekvensen. Systemet kan spare på investeringen. Oppdrettheten kan nå 62 fugler / kvm. Sammenlignet med gjødselbortfjerningssystemet, gjør produktet tørketrær og lettere å fjerne og resirkulere. Det er det mest ideelle oppdrettsutstyret for produkter av egg og kjøtt, som sunt egg og uforurenset broiler, etc.

applikasjon

Brukt for broilere, baby kjoler og lag kyllinger.

komponenter

Enheten inneholder rack, drivkraftutgangssystem, kjøreanlegg, avleggingssystem for strømforsyning og strømforsyningssystem.

Egenskaper:

en. Jevn mekanisk girkasse, lav støy, lang levetid.

b. Fullstendig applikasjon av det automatiske styrte systemet av fôrings- og doseringsprosessen for å forhindre fôravfall.

c. De materielle storspenningsdelene benyttet buebjelke-struktur, som har egenskapene til høy bæreevne, kompresjonsdeformasjon.

d. Liten investering, arbeidsbesparelse og fôrsparing med rimelig og jevn fôring, forbedrer kraftig effektiviteten til storskala oppdrett.

e. Påføring av det importerte elektroniske styrte silisiumsystemet, hvorfra fôringskapasiteten på hver rad kan styres fritt og med rimelighet og jevne. Kjører jevnt og ikke sperret.


Forespørsel